Saga continua: alte dovezi ale infidelitatii lui Kristen Steward

Publicat pe 27 Iulie 2012

Dupa ce acum cateva zile, lumea mondena internationala s-a agitat la aflarea vestii ca actrita Kristen Steward (Twilight) l-a inselat pe iubitul sau Robert Pattison (Twilight) cu regizorul Rupert Sanders, noi fotografii compromitatoare si declaratii sunt publicate de revistele de scandal.

Artista nu a negat "acuzatiile" ci a fost complet devastata, facand publice scuzele pe care le-a oferit tuturor celor implicati: "Imi pare extrem de rau pentru durerea si neplacerea pe care am cauzat-o celor afectati de situatia aceasta. Aceasta indiscretie de moment a pus in pericol cel mai important lucru din viata mea, persoana pe care o iubesc si o respect cel mai mult, pe Rob. Il iubesc, il iubesc, imi pare atat de rau."

Socat de cele intamplate, Robert Pattison a declarat ca este "socat si umilit, si ca nu doreste sa faca alte decalartii decat dupa ce isi va da seama ce vrea sa faca in privinta relatiei sale cu Kristen", nu vrea sa vada poze sau sa citeasca articole pe aceasta tema si, surse apropiate declara ca acesta s-ar fi mutat din apartamentul in care locuia impreuna cu Kristen.

Fotografiile date publicitatii de revista US Weekly ii prezinta pe Rupert si Kristen in ipostaze extrem de afectoase, sarutandu-se si imbratisandu-se departe de ochii indiscreti.

kristen_stewart_kissing_rupert_sanders.jpg

Dupa declaratiile in care Kristen isi exprima regretul, sotia lui Rupert, modelul Liberty Ross si-a updatat profilurile de pe retelele sociale cu diverse comentarii acide la adresa tinerei actrite si a infidelitatii sotului sau. Astfel, Liberty o postat pe Instagram o poza cu Alba ca Zapada beata, inlacrimata si inconjurata de sticle goale insotita de comentariul:"Nu e atat de draguta sau pura, pana la urma…”, asta facand referire la personajul interpretat de Kristen in filmul lui Rupert, "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator".

liberty.jpg

Rupert Sanders si sotia sa, Liberty Ross

article-2178538-1433dc4c000005dc-444_634x848.jpg